avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general am emis facturi cu acelasi numar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

am emis facturi cu acelasi numar

Ajutor,sunt disperata din greseala in luna aprilie in loc sa dau numarul 4549765 am dat numarul 4547965 ,am inversat numerotarea si am mers cu aceste numere pana in iunie.Ce as putea sa fac sa remediez problema pentru ca practic am mai multe facturi cu acelasi numar.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Am facturat de doua ori aceeasi factura marinelabalta@yahoo.com marinelabalta@yahoo.com Buna ziua As avea nevoie de ajutor urgent.In luna aprilie in loc sa pun nr.la factura 45497576 am pus numarul 45479576 am inversat numerele si in concluzie ... (vezi toată discuția)
Facturi cu numar gresit. niko 94 niko 94 Abia acuma am observat ca caserita a facut 11 facturi cu numar gresit, adica sa repetat de doua ori un numar. Aceste facturi sunt toate ridicate de clienti, ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa cornelia radoi cornelia radoi buna ziua!sunt pfa de putin timp si azi am incasat primii bani,in urma activitatii desfasurate,si m-am lovit de o problema!am chitantier si facturier fiscal ... (vezi toată discuția)