Abia acuma am observat ca caserita a facut 11 facturi cu numar gresit, adica sa repetat de doua ori un numar. Aceste facturi sunt toate ridicate de clienti, pers. fizice si juridice, facturile sunt si pe luna Octombrie si pe Noiembrie.
Puteti sa-mi dati o solutie pt rezolvarea acestei probleme.
Multumesc
Buna ziua!
Pentru corectarea erorilor din facturi cel mai bine ar fi sa luati legatura cu clientii dumneavoastra unde veti corecta numarul facturii aplicand stampila societatii, acolo unde a-ti facut modificarea, atat la dumneavostra cat si la client.
O solutie de viitor pentru a evita o astfel de situatie este sa puneti casiera sa numeroteze urmatorul facturier inainte de a-l termina pe cel vechi.Stiind ca nu pot fi decat 50 de numere, se poate corecta din timp greseala.
Dar ce fac la chitanta, pe ea scrie nr. facturii, ar trebui modificat si la chitanta?
Dar in Ordinul 3512 se specifica ca nu se admit corecturi in cazul docum. pe care se elibereaza sau se primeste numerar, se anuleaza.
Este vorba si de chitante din Octombrie
Multumesc
Alte discuții în legătură
Facturi si chitante
marpavr
buna seara, lucrez intr-o firma si trebuie sa fac facturi pentru clienti si sa tai chitanta pentru personalul care ia avans numerar si-l returneaza la casierie ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa
cornelia radoi
buna ziua!sunt pfa de putin timp si azi am incasat primii bani,in urma activitatii desfasurate,si m-am lovit de o problema!am chitantier si facturier fiscal ... (vezi toată discuția)