Buna ziua,
Lucrez la o SC care furnizeaza utilitati(apa+gunoi+apa calda) catre populatie si agenti economici in baza contractelor de furnizare a serviciilor incheiate cu acestia. In contracte sunt mentionate toate datelele de identificare(nume, prenume, adresa, CNP) atat a persoanelor fizice(populatie) cat si a agentllor economici(CUI, J, sediu). Incasarea acestor facturi se face atat la casieria unitatii cat si prin banca. O persoana fizica vine la casierie si achita factura de utilitati. Inrebarea mea este urmatoarea: pe chitanta(dovada incasatrii banilor)trebuie sa fie inscris obligatoriu CNP si domiciliul persoanei fizice de la care incasez banii??
Continutul minimal al Chitantei(cod 14-4-1) este urmatorul: "denuimirea unitatii; codul de identificare fiscala;nr. de inregistrare la ORC;sediul(localitate, str. nr) judet;
denumirea, nr. si data (ziua/lun/anul) intocmirii formularului;
numele si prenumele persoanei fizice care depune sume si ce reprezinta acestea, sau, dupa caz, denumirea unitatii, CUI, nr de inreg. la ORC; sediul(localit.str.nr); judetul persoanei juridice;
suma in cifre si in litere;semnatura casierului:"
Am intrebat(neoficial)in cadrul administratiei financiare despre aceasta problema si mi s-a comunicat ca este obligatoriu sa fie inscris pe chitanta si CNP, domiciliul persoanei fizice!!??:help: In caz contrar, la un control al Garzii societatea va fi amendata#-o
Cum este corect??:(
Multumesc.
~ final discuție ~