avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturi cu numar gresit.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturi cu numar gresit.

Abia acuma am observat ca caserita a facut 11 facturi cu numar gresit, adica sa repetat de doua ori un numar. Aceste facturi sunt toate ridicate de clienti, pers. fizice si juridice, facturile sunt si pe luna Octombrie si pe Noiembrie.
Puteti sa-mi dati o solutie pt rezolvarea acestei probleme.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: niko 94 , utilizator 11:32, 27 Noiembrie 2009
Chiar nimeni nu sa mai lovit de asa ceva
Cred ca va faceti prea multe probleme...daca este vb de persoane fizice nu vor avea controale asa ca faceti dvs corectiile necesare si nu va mai speriati, sunt lucruri mult mai grave de care sa ne speriem...
Multumesc, dar daca sunt pers juridice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi si chitante marpavr marpavr buna seara, lucrez intr-o firma si trebuie sa fac facturi pentru clienti si sa tai chitanta pentru personalul care ia avans numerar si-l returneaza la casierie ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea inscrierii cnp pe chitanta(cod 14-14-1) popc popc Buna ziua, Lucrez la o SC care furnizeaza utilitati(apa+gunoi+apa calda) catre populatie si agenti economici in baza contractelor de furnizare a serviciilor ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa cornelia radoi cornelia radoi buna ziua!sunt pfa de putin timp si azi am incasat primii bani,in urma activitatii desfasurate,si m-am lovit de o problema!am chitantier si facturier fiscal ... (vezi toată discuția)