avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calatorie strainatate minor fara parinti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calatorie strainatate minor fara parinti

As vrea sa o iau intr-o excursie cu avionul in Italia pe nepoata mea de 11 ani. Ce-mi trebuie? Acordul parintilor am inteles, cazierul meu, iar ca document se poate sa i se emita acel pasaport individual pentru minori sau trebuie altceva? Aveti idee cam cat dureaza?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aniela parvu , utilizator 19:52, 28 Iunie 2010
perfect atunci, n-o mai traducem
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare ptr scoaterea unui minor din tara cristina_criss4you cristina_criss4you Buna ziua.ma numesc Cristina am o fetita de 14 ani iar monentan locuim in Spania.fetita mea trebuie sa calatoreasca din Spania in Romania impreuna cu mama mea ... (vezi toată discuția)
Iesire cu minor in italia simo flores simo flores Buna seara!Am o intrebare:Minorul incredintat prin hotarare definitiva si irevocabila mamei poate iesi din tara cu destinatia Italia impreuna cu aceasta fara a ... (vezi toată discuția)
Minor 16 ani gabitza_36 gabitza_36 Buna seara, am si eu o problema si nu stiu unde sa ma adresez, de aceea as vrea daca se poate sa ma ajutati!Baiatul meu are 16 ani si ar vrea sa plece in ... (vezi toată discuția)