avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... plata carte de munca pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

plata carte de munca pfa

salut mama mea are o frizerie pfa si nu sia platit cartea de munca din 2005 doar cas`ul si acuma ia venit de la casa judeteana de pensii o scrisoare prin care trebuie sa pregateasca un dosar dupa care i sa calculat ca are de platit din 2005 pana in 2010 10.000 ron cu tot cu penalitati.Ce ma sfatuiti sa fac sa platesc toti banii de o data sa cer plata in rate daca se poate sau ce altceva?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gabriel20001 , utilizator 10:31, 17 Noiembrie 2010
Nu cred ca te poti targui cu ei sa iti scada ceva. Eu ma gandeam sa platesc astfel prima data sa platesc contributiile si apoi sa-mi esaloneze dobanzile / penalitatile. La casa de sanatate asa a fost, am putut sa platesc contributiile restante acum tre sa platesc in rate dobanzile.
Se pare ca la pensii nu se poate asta. Conteaza chestia asta deoarece daca am platit contributiile la alea nu mai curg dobanzi penalizatoare in continuare. Astia de la pensii is mai cu motz ... Platesc contributia pentru iunie 2005, dobanzile pentru contributia 2005, ... tot asa. M-oi imprumuta din stanga / dreapta sa platesc, la pensii, vorba aia peste 30 de ani ce fericit o sa fiu ca am cotizat #-o ... Cu fiecare zi de intarziere se mai adauga 5 RON, acum parca e 0.05% dobanda / zi DAR exista un mare pericol, nu platesti pina pe 31 iulie iti baga astia un "supliment" de 5% dobanda
ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac ,va rog din suflet sfatuitima giovana giovana in anul 2004 mi-am deschis o autorizatie de pers. fizica autorizata, ca taximetrist. in anul 2006 am mers la directia muncii sa-mi platesc retroactiv din urma ... (vezi toată discuția)
Contract asigurari sociale pentru pfa AndaNec AndaNec Buna ziua, Sunt o PFA infiintata in anul 2007, impozitata in sistem real. Doresc sa inchei contract individual de asigurari sociale la stat (contributie ... (vezi toată discuția)
Instiintare de plata retroactiva pfa norma de venit MikePort MikePort Buna, Situatia mea este urmatoarea: - 2000 - 2006 - Angajat cu carte de munca - din ianuarie 2007 am PFA norma de venit - in 2008 am fost si angajat si ... (vezi toată discuția)