avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitatea si fiscalitatea accizelor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitatea si fiscalitatea accizelor

buna tuturor, am o mare rugaminte la voi, poate cineva sa ma ajute sa obtin un studiu de caz in contabilitatea si fiscalitatea accizelor- pe orice domeniu-?
Va rog mult.
O seara buna!

Alte discuții în legătură

Calcul accize alcool me.elena me.elena Buna seara Am si eu urmatoarea rugaminte: ma poate ajuta cineva cu o formula pentru calculul accizelor bauturilor alcoolice:de ex daca am un antrepozit fiscal ... (vezi toată discuția)
Analiza economica gabriel13 gabriel13 Buna.am si eu o mare rugaminte daca ma poate ajuta cineva cu o \"analiza a cash-flow-rilor unei firme\".am lucrarea de licenta pe tema aceasta si imi tre un ... (vezi toată discuția)
Venituri si cheltuieli aferente contractelor de constructii vali.herea vali.herea Buna seara tuturor, Am mare nevoie de un studiu de caz privind contabilitatea contractelor in constructii, cu urmatorul cuprins : 1. Prezentarea generala a ... (vezi toată discuția)