avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executor judecatoresc - drept vizita copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executor judecatoresc - drept vizita copil

Stie cineva cum ma poate ajuta un executor judecatoresc in situatia in care fosta sotie ignora total o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila care o obliga sa-mi dea copilul pe perioada vacantelor?
Cautati un executor unde depuneti cererea. Stie el ce are de facut.
E destul de traumatizant pentru copii...
Executrorul ii va pune in vedere sa predea copiii, daca aceasta nu se conformeaza va merge impreuna cu dv. sa ii ia. Poate cere ajutorul fortelor de politie la nevoie.
Am vazut copii luati cu forta din bratele unui parinte... nu e tocmai frumos nici pentru noi, darmite pentru copil. Incercati sa negociati cu ea, spuneti-i ca ii faceti plangere pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti... Poate cedeaza.
Nu e frumos, e si traumatizant, dar nu are ce face. Trebuie contactat un executor judecatoresc. Nu trebuie sa se ajunga pana in momentul in care ar trebui sa fie smuls, si mama ar trebui sa constientizeze asta. Ar trebui sa incercati sa stati de vb cu dansa, consider ca ati facut-o deja , dar mai incercati, sa nu se ajunga la o executare. Ea clar nu are nimic de castigat, doar de pierdut, copilul mai mult.
Puteti cere executorului sa actioneze in asa fel incat sa nu implice si copilul emotional vorbind. Nu e musai sa va duceti cu Politia acolo din prima.Luati o usor. Doar daca nu se poate altfel ....atunci ori cedati ori actionati pana la capat. Ce varsta are copilul?
E mai mult decat complicat. Fosta sotie a fugit cu copilul in Anglia si acum ma lupt cum pot sa-mi aduc baiatul acasa macar in vacante. Are 8 ani. Orice sfat primit e bun!!!

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara aleboghie aleboghie Buna ziua! Numele meu este Chelba Ioana Maria si doresc sa va prezint urmatoarea situatie : In urma cu aproximativ 7 ani am divortat de sotul meu, obtinand ... (vezi toată discuția)
Circulatia minorilor cu cetatenie straina cu domiciliul in strainatate iulianativadar iulianativadar mama cu cetatenie dubla (romana /engleza) tatal cetatean englez domiciliul stabil in Anglia copii nascuti in Anglia cu certificat englez, cetatenie engleza ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a alege unde sa traiesc ContSters121502 ContSters121502 Buna seara, Fostul meu sot a depus plangere penala impotriva mea, pe motiv ca am luat copilul ( care are si cetatenie britanica , eu rezidenta) si am plecat ... (vezi toată discuția)