avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cim asistent personal al persoanei cu handicap grav
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cim asistent personal al persoanei cu handicap grav

Buna ziua,

Cu ce articol din Codul Muncii inceteaza cim al asistentului personal al persoanei cu handicap grav, in cazul in care bolnavul nu mai are certificat de incadrare in grad de handicap valabil, motiv: nu s-au facut demersurile pentru obtinerea noului certificat. Contractul este pe durata nedeterminata, fiind vorba initial de un contract incheiat pe durata determinata, urmat de act aditional pentru prelungire inca 12 luni, dupa care alt act aditional pe durata nedeterminata, cu conditia prelungirii in termen a actelor medicale doveditoare necesit. asistentului personal.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de munca incheiat pe perioada determinata - asistent personal geanina_Prv geanina_Prv conf. Legii 448/2001, persoana cu handicap grav are dreptul la un asistent personal al carui contract de munca se incheie pe perioada valabilitatii ... (vezi toată discuția)
Modificare data initaiala contract perioada determinata asistent personal VivieneV VivieneV Buna ziua, daca initial cf certificatului de incadrare in grad de handicap a persoanei bolnave asistentul personal a fost incadrat pe perioada ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre incheierea a 3 cim succesive si/ sau prelungirea prin act aditional a aceluiasi contract in interiorul perioadei de 36 de luni Herra_ Herra_ [quot]De cate ori poate fi prelungita durata determinata a unui CIM? 4 Legiuitorul a inteles sa reglementeze prelungirea contractului ... (vezi toată discuția)