avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cazier judiciar persoane fizice si juridice starine
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cazier judiciar persoane fizice si juridice starine

Buna ziua

in legatura cu acest registru al operatorilor intracomunitari, pentru inregistrare este neoie de certificat cazier judiciar al administratorilor si asociatilor iar nelamurirea mea este urmatoarea:
-societatea la care lucrez are ca asociati o persoana fizica din Italia si una juridica din Italia+ 2 administratori italieni dar acestia au permis de sedere in Romania si au automat CNP de romania, ce fac si cum pot obtine pentru cei straini acest cazier???

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 10:38, 30 Iunie 2010
De la ambasada Italiei la Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea registrul operatorilor intracomunitari paolo979 paolo979 In situatia in care o societate are administrator si asociati din afara tarii (Italia), cum se poate rezolva cu acel cazier judiciar, obligatoriu pentru ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar persoana juridica straina bvr bvr Buna ziua! Am o mare rugaminte. Pentru inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari, am nevoie de cazierul judiciar al societatii care este asociat ... (vezi toată discuția)
Registru operatori intracomunitari danny_boy danny_boy Buna ziua,la o societate comerciala la care actionar este o alta societate comerciala cum se procedeaza cu cazierul judiar,se scoate numai pentru persoana ... (vezi toată discuția)