avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... anomalie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

anomalie

pe str. preciziei dinspre Valea Cascadelor catre Iuliu Maniu str.fiind cu o singura banda de mers pe la mijlocul strezii am facut dreapta ptr a intra la o societate ptr a incarca in spatele meu era coloana . Am dat semnal dreapta regulamentar am apucat sa intru cu jumatate de masina si un frizer din spatele meu ma lovit in roata din spate dreapta. Am fost la militie si mi sa spus ca eu sunt de vina ca nu m am asigurat cand am facut dreapta. Am primit 120 ron in 48 ore si 3 puncte:
Cel mai recent răspuns: nae nae , utilizator 19:21, 6 Iulie 2010
platiti amenda si contestati PV la judecatoria competenta in termenul legal.
Ar fi trebuit sa consemnati anomalia si in P.V. pe care l-a intocmit militianul (contestarea in scris la obiectiuni)
Da si eu consider ca este o anomalie ,pt. ca auto din spate nu a pastrat distanta regulamentara fata de auto din fata, in trafic.Dupa plata amenzii puteti face contestatie, daca intre timp nu ati depasit termenul legal.
s antamplat pe 30 06 si avocatul firmei face contestatie.dar mi a recomandat sa nu platesc amenda!
avocatul firmei mi a recomandat sa nu platesc amenda.s a intamplat pe 30 06.Pe PV la obiectiuni sa "NU SUNT DE ACORD'

Alte discuții în legătură

Contestare pv primit pentru viteza (151km/h) DanutB DanutB Buna seara, Apelez la ajutorul dvs pentru a ma indruma in legatura cu contestarea Procesului Verbal dat de Politia din jud. Buzau. In data de 27.12.1013 am ... (vezi toată discuția)
Radarele politiei Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc Un cetatean a fost surprins de radar circuland cu viteza pe un segment de drum unde limita este de 50 Km/h si i s-a comunicat ca ar fi avut 102 km/h. I ... (vezi toată discuția)
Radar elcudan elcudan care este mar]a de eroare a aparatului radar +- cati km am fost prins cu 103 si mi=au luat carnetul (vezi toată discuția)