am si eu urmatoarea intrebare:
care este cuantumul amenzii pentru schimbarea destinatiei constructiei.
S-a obtinut autorizatie de constructie garaj+magazie si s-a construit o locuinta.
Sau macar spuneti-mi va rog unde pot afla valaoarea amenzii si/sau ce alte sanctiuni
mai pot suporta.
Buna ziua !
Nu am prea inteles de ce va grabiti sa platiti o amenda,:hm: dar va pot spune, referitor la intrebarea dumneavoastra, ca autoritatea competenta in domeniu este Inspectoratul de Stat in Constructii.
Inainte de a plati , imi permit sa va sfatuiesc sa cititi Legea nr. 50 din 29 iulie 1991 (**republicata**)(*actualizata*) privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii.
Va sfatuiesc de asemeni sa va adresati autoritatii publice locale cu o solicitare privind emiterea unei autorizatii in acest sens, conform art. 2 din legea susmentionata.(" ART. 2 (1) Autorizatia de construire constituie actul final de autoritate al administratiei publice locale pe baza caruia este permisa executarea lucrarilor de constructii corespunzator masurilor prevazute de lege referitoare la amplasarea, conceperea, realizarea, exploatarea si postutilizarea constructiilor".)
Cu stima !
Construire casa
Bercea Dan
Ce trebuie sa fac pentru o constructie noua de casa? Precizez;am un teren intabulat pe mine iar pe acest teren mai exista inca o casa mai veche,langa aceasta ... (vezi toată discuția)