avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit suplimentar pentru a doua locuinta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit suplimentar pentru a doua locuinta

parintii mei detin o locuinta proprietate si una mostenire de la bunici, cum se va plati impozitul suplimentar pentru cea mostenita
Cel mai recent răspuns: ContSters155865 , utilizator 11:40, 1 Iulie 2010
La art 1 din Ordonata de urgenta nr. 59/2010 pentru modificarea Legii 571/2003, privind Codul Fiscal ,publicata in Monitorul Oficial nr. 442 din 30 iunie 2010 se mentioneaza ca nu intra sub incidenta alin. (1) persoanele fizice care detin in proprietate cladiri dobandite prin succesiune legala.
La mine situatia sta in felul urmator. Am cumparat un imobil inainte de a ma casatori, deci este bunul meu propriu. In timpul casatoriei am cumparat cu sotul imobilul in care locuim. In cayul meu cum se aplica legea? Fiindca nu suntem amandoi proprietari pe ambele case ci amandoi pe cea de domiciliu si doar eu pe cealalta??!!#-o#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe a doua cladire Tiberiu Lupu Tiberiu Lupu Daca a doua cladire este un garaj NELOCUIBIL se plateste pentru garaj impozit de 150%? Care este articolul de lege unde se leaga de cuvantul \"locuibil\" (sau ... (vezi toată discuția)
Impozit chirie sorinafelicia sorinafelicia am in proprietate 2 imobile , in unul locuiesc si pe cel de-al doilea intentionez sa-l inchiriez.Pentru cel de-al doilea imobil voi mai plati impozit ... (vezi toată discuția)
Detalii privind oug 59 /2010 GALACTION DANUT GALACTION DANUT Astept un raspuns la solicitarea mea din 14.09.2010 . Va multumesc (vezi toată discuția)