avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie crestere copil

M-am angajat anul trecut in data de 3 august 2009, urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii iulie 2010, voi sta la munca pana in data de 26 iulie(asta inseamna ca am venituri in luna iulie). Luna iulie este considerata luna a 12-a sau nu pentru calculul celor 12 luni?

Alte discuții în legătură

Mod de calcul indemnizatie ccc florinact florinact Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine sa rezolv urmatoarea problema: angajata cu salariu minim pe economie, am nascut pe 24 ianuarie 2007 si sunt in CIC ... (vezi toată discuția)
Se primeste indemnizatie crestere al 3-lea copil in situatia de fata? CristinaTm CristinaTm Buna ziua, Nu imi este deloc clar daca pot primi indemnizatie pentru cresterea celui de-al 3-lea copil, poate ma puteti ajuta. Situatia este urmatoarea: - ... (vezi toată discuția)
Anul trecut am avut un salariu mai mare, cum pot intra cel mai avantajos in concediu de crestere copil, dupa noua lege? irinaghi irinaghi Buna ziua, conform noii legi, am inteles ca se iau in calcul veniturile din ultimele 12 luni lucrate din 24. Situatia mea este urmatoarea: - am o firma ... (vezi toată discuția)