avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daune pentru cartea de munca pierduta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daune pentru cartea de munca pierduta

AM LUCRAT LA RODIPET PANA IN FEBRUARIE 2010
DEOARECE SOCIETATEA DUPA CUM MULTI STIU ESTE IN INSOLVENTA AU RAMAS SA NE PLATEASCA DIN URMA SALARIILE PE 2 LUNI JUMATATE CONTRVALOAREA BONURILOR DE MASA PE APROAPE 1 AN DE ZILE SI GARANTIA OPRITA DEA LUNGUL ANILOR LUCRATI LA EI DECI FACAND UN CALCUL AM DE PRIMIT IN JUR DE 6000 RON , BANI PE CARE NU CRED CA O SA-I MAI VAD VREODATA DUPA CUM SE MISCA JUSTITIA IN ROMANIA
AM AVUT UN AVOCAT CARE NE-A REPREZENTAT PE MAI MULTI ANGAJATI DAR DEGEABA NU AM OBTINUT NIMIC CONCRET
ACUM DIN FEBRUARIE MA CHINUI SA OBTIN CARTEA DE MUNCA SI NU REUSESC UNII SPUN CA NU O GASESC ALTII CA AR FI DISTRUS-O FOSTA CONDUCERE DIN MOTIVE NECUNOSCUTE ??!!
EU AM NEVOIE DE CARTE PT CA MI-O CERE NOUL ANGAJATOR DAR SI PENTRU A-MI CUMPARA CEVA IN RATE SAU CU AJUTORUL UNUI CREDIT
AM PIERDUT 2 OFERTE MARI PANA ACUM DIN CAUZA NEGLIJENTEI LOR
POT SA FAC CEVA SA RECUPEREZ CARTEA DE MUNCA
POT CERE DAUNE -------- DAR SA FIM SIGURI CA OBTINEM CEVA ?????????
E CINEVA CARE SE POATE DESCURCA PANA LA CAPAT ( MAI AU DOAR CATEVA MASINI SI CATEVA IMOBILE PE RODIPET ) CA BANI NU DA NIMENI CU SIGURANTA ??????????
ASTEPT RASPUNS DOAR DE LA CEI CU ADEVARAT INTERESATI .
MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 1 Iulie 2010
Din cate stiu Rodipet-ul are acum o noua denumire ...fiind firma foarte mare a avut aprobare de pastrare si completare a carnetelor de munca ...
In cazul in care se va dovedi ca v-au pierdut carnetul de munca, ii puteti obliga la plata unor daune.

Angarea nu este conditionata de prezentarea sau neprezentarea carnetului de munca . La noul angajator dati o declaratie in care el explicati ca aveti acrnet de munca care se afla la fostul angajator in vedere inchiderii sau ca vi l-am pierdut urmand a incepe procedura reconstituirii vechimii in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani de recuperat cartea de munca pierduta sau distrusa de angajator ??!!?? maryu20 maryu20 AM LUCRAT LA RODIPET PANA IN FEBRUARIE 2010 DEOARECE SOCIETATEA DUPA CUM MULTI STIU ESTE IN INSOLVENTA AU RAMAS SA NE PLATEASCA DIN URMA SALARIILE PE 2 LUNI ... (vezi toată discuția)
Reconstituire vechime crystyna2000 crystyna2000 care este procedura reconstituirii vechimii, in cazul in care cartea de munca s-a pierdut, iar in 2 cazuri nu am nici macar un exemplar al contractului de ... (vezi toată discuția)
1993-1995 am fost angajată la rodipet sa. bucureŞti.cum îmi ... delta7 delta7 1993-1095 am fost angajată la RODIPET SA. BUCUREŞTI.Cum îmi pot obține o adeverință de vechime în muncă pentru perioada respectivă?Carnetul de muncă ... (vezi toată discuția)