avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinere cetatenie straina pentru minor !
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinere cetatenie straina pentru minor !

Buna seara !
Copil rezultat in urma unei relatii de concubinaj. Mama cetatean roman, tatal dubla cetatenie romana si germana. Copilul este nascut pe teritoriul Romaniei si recunoscut de tata. Ulterior, minorul este incredintat mamei, hotarare definitiva si irevocabila, locuind in continuare in Romania.
Intrebari :
1) Aceasta hotarare judecatoreasca este valabila in Germania sau in general in alta tara decat cea in care a fost data ?
2) Poate tatal sa obtina cetatenia germana pentru minor, fara acordul mamei ?

Va multumesc anticipat !
Va rog...

Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu o informatie la cele 2 intrebari adresate ? :-/:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat german de arestare preventivä maria schneider maria schneider Pe numele meu s-a emis in Germania un mandat de arestare preventivä,motivul fiind räpire minor. Sotul meu german dupä patru ani de cäsätorie a trecut la ... (vezi toată discuția)
Cetatenie - situatie legala a unui copil nascut in spania, mama cetatenie romana, tatal cetatean spaniol luciana2901 luciana2901 Am urmatoarea speta: Din concubinajul numitei A, de cetatenie romana, cu numitul B, cetatean spaniol, a rezultat un copil, nascut in Spania,care a fost ... (vezi toată discuția)
Increditare copil si program de vizite copil cu dubla cetatenie macul macul Buna ziua, Va rog daca se poate sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari: In cazul unui divort cu copil minor - ea cetatean roman, el cetatean turc, ... (vezi toată discuția)