CARE ESTE CANTITATEA MAXIMA DE CARBURANT CARE POATE FI DEDUSA LA UN TAXI CARE A PARCURS 1000 KILOMETRI INTR-O LUNA?
CE ACT NORMATIV STABILESTE ACEST LUCRU?:(:(:(
fara sa am pretentia ca ma pricep la partea tehnica , fac urmatoarea analiza : un taxi parcurge 1000 de km intr-o luna . Banuiesc ca acest lucru poate fi cuantificat.
Corespunzator cu aceasta distanta, functie de consumul mediu ( urban/extra-urban) se poate determina cantitatea de combustibil necesara parcurgerii acestei distante .
Cand am spus ca nu cunosc sa fie o limita m-am referit la faptul ca nu este o limita legiferata , dar dupa cum am prezentat mai sus , un calcul aproximativ tot poate fi facut . Asa ca ceea ce sugerati in cea de a doua interventie nu este o solutie .
Intrebarea mea este urmatoarea: administratia fiscala face un calcul chiar si aproximativ? La un control fiscal cum se procedeaza daca se constata ca am depasit cantitatea maxima de carburant admisa la deducere ?
cu siguranta, daca se constata ca este vorba de un consum exagerat se poate face calculul, asa cum am aratat mai sus , iar partea care depaseste consumul acceptabil se considera cheltuiala nedeductibila , adica asupra ei se aplica 16% .
Sub ce forma exercitati activitatea de taximetrie ?