avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA achizitii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

achizitii intracomunitare

Am si eu rugamintea sa ma ajutati daca puteti pentru urmatoarea situatie:
1.O SC cu sediul in romania platitoare de TVA, ar dori sa inchirieze un autoturism in suedia de la o persoana fizica, pentru angajatii sai detasati in aceasta tara. In acest caz ce inregistrari va face societatea referitoare la TVA? (inregistreaza sau nu TVA?)
2. Un contract de inchiriere este de ajuns pentru inregistrare?
Multumesc mult pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare m3131gabi m3131gabi 1.O SC cu sediul in romania platitoare de TVA, ar dori sa inchirieze un autoturism in Suedia de la o persoana fizica, pentru angajatii sai detasati in aceasta ... (vezi toată discuția)
Inchiriere utilaj din italia xinom xinom Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o societate din Romania,platitoare de tva, vrea sa inchirieze un utilaj de la o societate din Italia,platitoare de ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare 2 firme tari diferite mihai09 mihai09 buna ziua as dori sa ma angajez ca sofer la o firma din Suedia. ce contract pot face intre firma mea din Romania si aceasta firma din Suedia pentru a putea ... (vezi toată discuția)