avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general De ce e nevoie de cazier?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

De ce e nevoie de cazier?

De ce e nevoie de cazier judiciar de la asociatii sau administratorii care fac achzitii intracomunitare??Nu inteleg...care este rostul de a scoate cazierul??Si ce trebuie facut cu el,unde trebe depus?La fisc?Va rog sa-mi scrie cineva legea unde se mentioneaza acest lucru...multumesc
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2010
Dahrma, utilizator
Cel mai recent răspuns: katica , utilizator 15:47, 4 Iulie 2010
OUG nr 54/2010 privind unele masuri pentru combaterea evaziunii fiscale,publicata in MO nr 421/23.06.2010
Informatii privind inregistrarea in registru gasiti aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul operatorilor intracomunitari mihail56 mihail56 Aveti noutati in legatura cu inregistrarea in registrul operatorilor intracomunitari? Au aparut ordonanta guvernamentala si normele de aplicare? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Se depun acte ale cesiunii si la administratia finaciara? Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele, daca se poate: 1. Daca in iunie 2010 partile sociale au fost cesionate integral unei alte ... (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari crysfresh crysfresh Buna ziua.Intrebarea mea este urmatoarea: Sant Intreprindere Individuala platitor TVA.Doresc sa efectuez o achizitie intracomunitara mai mica de 10.000 ... (vezi toată discuția)