avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate mascati
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

mascati

sal cine ma poate ajuta vreau sa intru la mascati dar nu stiu de ce-i nevoie sa pot intra adika ce acte am nevoie sau inaltime kg etc:D?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciolca , Consultant resurse umane 08:11, 31 Iulie 2010
trebuie sa te inscrii la o scoala de politie de agenti sau ofiteri sau in cadrul jandarmeriei
conditle generale ;
-varsta 24 ani
- 1,70 inaltime
Te poti adresa la Politia Capitalei, daca ai domiciliul in Bucuresti sau la politia din orasul resedinta de judet, daca locuiesti in provincie, unde se poate depune cerere pentru a te inscrie la o scoala cu profil militar - de agenti sau la Academia de Politie "Alex. I. Cuza", dar sunt anumite conditii pe care trebuie sa le indeplinesti - sa fi absolvent al liceului cu diploma de bacalaureat, sa ai o stare de sanatate buna (se face vizita medicala obligatorie, contra cost,, la Policlinica M.A.I.), se sustin si probe sportive, se da examen de admitere. Dupa ce ai fost admis la o astfel de scoala si o urmezi - 1 an pentru agenti si 3 ani pe Academia de Politie, esti repartizat in functie de profilul pe care il urmezi in scoala (in functie de ce ofera scoala in anul respectiv - pentru "mascati" nu exista profil in scoala), apoi trebuie sa-ti desfasori activitatea acolo unde esti repartizat si daca obtii rezultate foarte bune, daca esti recomandat de sefii tai si daca sunt locuri vacante la "mascati" , poti sustine examen pentru a fi mutat la un astfel de compartiment. Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu ma pot inscrie la academia de politie MariusAB MariusAB Sunt in anul III la Universitatea \\"Alexandru Ioan Cuza\\" din Iasi, la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor. In semestrul I al primului an de ... (vezi toată discuția)
Admitere la imn ANDREI NICOLAE ANDREI NICOLAE sunt politist din anul 1996, in anul 2003 am terminat fac drept si in sesiunea iunie 2003 am luat examenul de licenta , din decembrie 2005 sunt in corpul ... (vezi toată discuția)
Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ,criminalist si procuror criminallist?  Buna am tot incercat sa gasesc raspunsuri intrebarilor dar in zadar,pe mine mar intereseaza foarte mult sa ajung in criminalistica dar nu prea stiu cum sa ma ... (vezi toată discuția)