avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... trusou nou nascut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

trusou nou nascut

buna ziua as vrea sa stiu daca se mai acorda trusoul pentru nou nascut si ce drepturi banesti mai au mamele care nasc anul acesta...
Cel mai recent răspuns: alintaroma , utilizator 22:12, 2 Iulie 2010
Trusoul pentru nou-nascut nu se mai acorda incepand cu intrarea in vigoare a Legii nr. 118/2010, cu exceptia cazului in care nasterea s-a produs pana la această dată, situaţie în care trusoul poate fi solicitat până pe 01.08.2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor financiar mame tinere Popescu100 Popescu100 Buna as dorii sa stiu daca se acorda ajutor financiar pentru mame tinere. Sau pentru mame singure.. (vezi toată discuția)
Alocatia pentru nou nascut si trusou evel evel Buna ziua. Acum trei ani dupa nastere se dadea de la primarie alocatia pt nou nascut si contravaloare trusou. Ma puteti ajuta sa imi spuneti daca inca se mai ... (vezi toată discuția)
Nastere copil, ajutor financiar primarie Mia4 Mia4 Buna seara,la nasterea unui copil se mai acorda ajutor din partea primariei? Stiu ca mai exista demult si o alocatie la nastere. Multumesc frumos! (vezi toată discuția)