avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

In primul rand, vreau sa va multumesc pentru raspunsurile anterioare si iata ca revin cu o noua intrebare. Sunt casatorita de 6 ani si locuiesc in apartament impreuna cu soacra mea -apartramentul este pe numele socrilor . Socrul meu a decedat acum 5 ani . Tinand cont ca sunt trei frati , dintre care doi sunt la casele lor sotul meu fiind cel mai mic ,s-a neglijat sa se faca succesiunea.Acum sunt in situatia in care cumnatul meu-unul din copii vinde casa pe care o are si ar putea sa vina in casa mamei.care sunt etapele pe care trebuie sa le fac pentru intocmirea actului de vanzare -cumparare?Soacra mea initial a amanat acest lucru ,in schimb acum este de acord.

Alte discuții în legătură

Succesiune nico77 nico77 In primul rand, vreau sa va multumesc pentru raspunsurile anterioare si iata ca revin cu o noua intrebare. Sunt casatorita de 6 ani si locuiesc in apartament ... (vezi toată discuția)
BOER ANCA BOER ANCA Buna ziua! Sunt casatorita din 2003, an in care socrul meu a decedat. Soacra mea detine o casa, in care locuim impreuna. Dansa a intrat in posesia casei dupa ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa deces sot dragosel dragosel Buna ziua. Va rog sa ma ajutati, daca se poate, cu un raspuns la urmatoarea problema : Am o prietena buna, caruia i-a decedat sotul de 4 luni. Locuiau intr-o ... (vezi toată discuția)