In primul rand, vreau sa va multumesc pentru raspunsurile anterioare si iata ca revin cu o noua intrebare. Sunt casatorita de 6 ani si locuiesc in apartament impreuna cu soacra mea -apartramentul este pe numele socrilor . Socrul meu a decedat acum 5 ani . Tinand cont ca sunt trei frati , dintre care doi sunt la casele lor sotul meu fiind cel mai mic ,s-a neglijat sa se faca succesiunea.Acum sunt in situatia in care cumnatul meu-unul din copii vinde casa pe care o are si ar putea sa vina in casa mamei.care sunt etapele pe care trebuie sa le fac pentru intocmirea actului de vanzare -cumparare?Soacra mea initial a amanat acest lucru ,in schimb acum este de acord.
Succesiune
nico77
In primul rand, vreau sa va multumesc pentru raspunsurile anterioare si iata ca revin cu o noua intrebare. Sunt casatorita de 6 ani si locuiesc in apartament ... (vezi toată discuția)
BOER ANCA
Buna ziua!
Sunt casatorita din 2003, an in care socrul meu a decedat. Soacra mea detine o casa, in care locuim impreuna. Dansa a intrat in posesia casei dupa ... (vezi toată discuția)