avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ce autorizatii imi trebuie pentru a vinde legume la ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ce autorizatii imi trebuie pentru a vinde legume la tarabe mobile in oras?

Buna ziua,
Ma gandesc sa fac niste tarabe mobile pentru vanzarea legumelor si fructelor, insa nu stiu daca imi permite legislatia actuala, aceste tarabe vor fi aduse dimineata cu masina si luate seara. Vreau sa fac asta din dorinta de a ajuta micii producatori din jurul Bucurestiului pentru inceput, apoi daca este posibil si in alte orase. Este nevoie de asa ceva pentru ca nimeni nu baga in seama taranii care muncesc din greu dar nu mai au unde sa-si vanda produsele pentru ca pietele destinate taranilor au fost invadate de comercianti care aduc legume din import. Urasc sa merg la piata si sa cumpar legume de la turci... Pe de alta parte produsele ar fi mereu proaspete si ar fi un avantaj si pentru consumatori.
Va rog sa-mi dati cateva informatii despre pasii ce trebuie urmati pentru ca aceasta activitate sa se poata desfasura intr-un catru legal
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Înregistrare în contabilitate marfă cumpărată de la țărani Creteanu Laura Creteanu Laura Cum as putea sa fac nir pt marfa cumparata de la \"taranii\" care nu fac facturi? Am auzit de bon de achizitie\",dar nu stiu exact ce este si daca e suficient ... (vezi toată discuția)
Piata este considerata magazin specializat ? florinovici florinovici In lumina ultimilor modificari ale codului fiscal, se impune ca toti comerciantii sa vanda cu casa de marcat fiscala. Am firma (SRL), vand in piata ... (vezi toată discuția)
Acord pentru deschiderea exercitiului comercial jacqueline_k jacqueline_k Buna dimineata! Ce acte sunt necesare pentru obtinerea unui acord pentru deschiderea execitiului comercial, in situatia unui magazin de fabrica care ... (vezi toată discuția)