avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Înregistrare în contabilitate marfă cumpărată de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Înregistrare în contabilitate marfă cumpărată de la țărani

Cum as putea sa fac nir pt marfa cumparata de la "taranii" care nu fac facturi? Am auzit de bon de achizitie",dar nu stiu exact ce este si daca e suficient pt a face intrarea marfii in firma mea,pt o taraba cu fructe-legume. Multumesc anticipat pt raspunsuri!
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:07, 29 Mai 2018
De principiu va poate vinde prin act scris cu datele lor personale conform actului de identitate.
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2018
george-neagu, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Agricultorii persoane fizice care detin un atestat de producator pot sa vanda produsele obtinute in ferma/gospodaria proprie fie in piata, fie altor comercianti, insa trebuie sa aiba si un carnet de comercializare a produselor din sectorul agricol.
Dumneavoastra veti inregistra pe baza filei din carnetul de comercializare primita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire grau persoane fizice ela1987 ela1987 Buna ziua, Daca o brutarie primeste grau de la personae fizice si acorda in schimb paine trebuie sa solicite atestatul de producator? Trebuie facut stopaj la ... (vezi toată discuția)
Carnet de comercializare pentru vanzari online Centaphi Centaphi Buna ziua! Pot fi folosite atestatul de producator + carnetul de comercializare pentru vanzari online de legume? Sau pot fi folosite doar in ... (vezi toată discuția)
Model formular achizitii de pe piata libera toareanelia toareanelia Va rog sa ma ajutati cu un model de formular pentru achizitii produse alimentare de catre Persoana Juritica de pe piata libera (vezi toată discuția)