avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Avizare activitati traducere scrisa - CAEN 7430
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Avizare activitati traducere scrisa - CAEN 7430

O societate cu obiect principal de activitate 5912 - activitati de post-productie cinematografica, video si de programe de televiziune, doreste avizarea codului CAEN 7430 pentru a acoperi si activitatile de traducere aferente realizarii subtitrarii filmelor.

Considerati ca trebuie sa faca dovada colaborarii cu un traducator autorizat, avand in vedere natura traducerilor efectuate?

Eu consider ca nu, insa mi-ar prinde bine o confirmare.

Multumesc mult.

Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 21:15, 5 Iulie 2010
Daca in obiectul dvs. de activitate exista acest cod, de puneti o cerere, intocmiti o declaratie model 3, care este o declaratie modifcatoare a declaratiei model 2 initiale si solicitati si autorizarea pentru CAEN 7430.
Nu este necesar sa faceti dovada colaborarii cu un traducator autorizat.
Declaratia model 3, va contine toate activitatile autorizate inital la care adaugati si 7430. Veti depune impreuna cu declaratia model 3, Certificatul constatator prin care ati fost autorizat initial sa functionati pe proprie raspundere(original), pentru ca vi se va elibera un altul care va contine si noua activitate.
Daca nu aveti CAEN 7430 in obiectul de activitate, va trebui sa faceti o HOT AGA/ Decizie asociat unic prin care hotarati sa extindeti ob de activitate secundar al societatii prin adaugarea cod CAEN 7430, sa actualizati actul constitutiv cu aceasta activitate si sa urmati pasii pe care i-am aratat mai sus.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugarea unui nou cod caen Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Vreau sa adaug un obiect secundar de activitate( caen 8690) dar nu stiu ce trebuie sa depun la ONRC? Mentionez ca am deja un [b]Act ... (vezi toată discuția)
Obiect activitate haiducu haiducu daca o societate are certificat constatator pe un obiect de activitate la punctul de lucru si vrea sa presteze si un alt obiect activitate ,ce trebuie facut ?? (vezi toată discuția)
Autorizari necesare coduri caen 5911, 5912, 5913 Ana_Pentalog Ana_Pentalog [b]Buna ziua,[/b] Doresc sa infiintez o societate comerciala avand ca obiect de activitate: 5911 - Activitati de productie cinematografica, video si de ... (vezi toată discuția)