am o asigurare casco la asirom,reinoita timp de 3 ani fara dauna,pe 29 am avut o dauna,autor necunoscut,am declarat pe 30 la centrul de daune,un inspector a scris bara lovita fata,totul ok,am mers la service,service care in urma demontarii au constatat ca mai sunt si alte piese,asirom nu a dat acceptul decat dupa ce am semnat eu o alta cerere de dosar,mentionez ca am fransiza de 560 lei,deci rezulta 1120 lei,acum ma intreb cum au ajuns ei la concluzia ca pata de rugin de pe radiator este de la o lovitura mai veche de un an? e prima dauna si sunt cam bulversat,plus ca sunt plimbat si nu inteleg de ce,oare nu era normal sa mi se repare masina imediat si apoi sa se rezolve problemele intre mine si asigurator?,plus ca mi se da nr de tell la tot felul de tipi,unde sun pe banii mei,si sunt plimbat,poate asa e normal..............
Nu ,nu e normal ce vi se intampla. Sunt modalitati de tergiversare si de demonstrare a asa zisei importante a inspectorului de daune. Un radiator poate si este normal sa rugineasca pt. ca masina circula mult timp pe drumuri umede. Iar cand se ajunge la inlocuirea unui radiator de la o lovitura in parcare, pata de rugina folosita ca motiv de a nu despagubi este un motiv ridicol. Insist asupra faptului ca nu cred ca plimbatul de colo, colo este politica firmei ci mai degraba atitudinea unor oameni frustrati care asa se cred mai importanti. Nu acceptati mofturile lor si daca nu va intelegeti cu ei, cu ajutorul unui avocat specializat pe daune din asigurari incercati o conciliere cu asiguratorul, apoi o reclamatie la CSA si in final o chemare in instanta.Va urez succes!
Aprob raspunsul primit si completez:
Denuntati si escrocheria privind a doua cerere de despagubire pentru un alt dosar,(care pentru abureala va fi comasat cu primul) in acest fel fortandu-se retinerea fransizei de doua ori.Radiatorul spart nu putea fi "avariat" cu rugina "produsa intr-un alt eveniment" :O O spartura in radiator, nu poate fi sustinut ca a fost "pastrata" un an de zile, fara a produce efecte/urme vizibile locale si defectiuni mecanice majore.
Dosar daune
MARYUSS2007
Buna ziua! In urma cu trei luni am fost implicat intr-un accident auto. Dupa producerea accidetului persoana vinovata mi-a dat asigurarea am deschis dosar la ... (vezi toată discuția)