avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare PRACTICA
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

PRACTICA

Doresc sa fac practica la un cabinet de avocatura. Sunt student , an terminal(din octombrie :D ), Drept.
(Oras Bucuresti)

Va multumesc!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chiar nimeni nu doreste?:-/ :((

Ultima modificare: Vineri, 6 Iulie 2007
aNdreiD, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmen.paun , utilizator 16:24, 15 August 2007
Suntem intresati de colaborare, daca oferta mai este valabila. Tel 0722 226 348.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut colaborare cu cabinet de avocat in bucuresti Lacramioara Macovei Lacramioara Macovei Dragi colegi, am dat de necaz :( Din decembrie 2008 sunt avocat stagiar in Bucuresti. In prezent am contract de colaborare cu S.C.A. \"X\" dar nu prea sunt ... (vezi toată discuția)
Practica cabinet de avocatura ContSters115719 ContSters115719 Am o mare rugaminte, sunt studenta in anul III la Facultatea de drept din cadrul Universitatii Bucuresti si doresc sa efectuez un stagiu de practica intr-un ... (vezi toată discuția)
Studenta, doresc sa fac stagiul de practica in cabinet de avocatura deutza_77 deutza_77 Buna ziua. Sunt studenta in anul 1 si as dori sa fac practica la un cabinet de avocatura 2 saptamani. Mentionez ca nu am experienta in domeniul juridic. ... (vezi toată discuția)