avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cerere insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cerere insolventa

Da, cred ca ajung la suma de 30.000 de lei, cu penalitatile specificate in contract si cheltuielile la utilitati neplatite din oct.2009.
Ce inseamna de fapt pt ei insolventa ? Nu cumva eu le fac un serviciu ? Si pe mine ma ajuta acest lucru sa-mi recuperez pierderea?
Vreau sa va spun ca anul trecut am patit cu alta firma cam acelasi lucru, a fost o paguba de doar 2000 E, dar m-am saturrat sa-si bata unii joc de mine !

Alte discuții în legătură

Asociație cu utilități neplătite din 2010. este adevărat ce susține administratora, că datoriile din ultimii 5 ani sunt prescrise? forma1 forma1 Buna ziua avem o problema mare la asociatia noastr sintem la zi cu consumurile ca sa aflam de la salubriserv ca doamna administrator na platit nici o factura ... (vezi toată discuția)
Insolventa radamaria radamaria Va rog sa-mi dati un sfat. Sint persoana fizica, si am inchiriat un spatiu unei societati, care desfasoara activitate de cafenea. Desi avem un contract ... (vezi toată discuția)
Cuantumul creantei pentru deschidere insolventa ENGFULL ENGFULL in cazul in care cuantumul creantei inscrisa intr-un Bilet la ordin este de 28000 lei , pentru care s-au facut cheltuieli de investire si s-a achitat onorariul ... (vezi toată discuția)