avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL - costuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL - costuri

M-am intors de curand din Spania si doresc sa imi deschid o afacere de comert in Ro.
M-ar interesa care sunt costurile infiintarii unei societati comerciale(macar aproximative) si daca pentru infiintare am nevoie de avocat sau notar.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ifirma , utilizator 18:39, 12 Iulie 2007
De exemplu, pentru o s.c. cu capital minim (210 RON) totalul sumelor care reprezinta taxele este de aprox 600 RON (cifrele erau valabile acum un an-doi....acum posibil sa mai fi crescut un pic) Actele necesare sunt actul constitutiv al firmei, chitanta pentru capital, adeverinta de la vecini daca este cazul pentru sediul social al firmei, declaratie pe propria raspundere, cererea de inregistrare persoane fizice([ link extern ] >
IN BUCURESTI VREO 700 RON DACA ARE CINE SA-TI FACA ACTELE , DACA APELEZI LA UN AVOCAT , ATUNCI 950 RON.
Sa inteleg ca e mai scum daca apelez la avocat?
Daca nu apelez la avocat unde trebuie sa merg? La un notar?
Buna ziua tuturor!!!!
Va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema: vreau sa infiintez o firma de contabilitate pe numele mamei mele. Stiu (tot de la dv.) ca imi trebuie ca asociat un expert contabil (pe care inca nu l-am gasit) dar......problema este ca mama mea are 72 ani. Intrebarea mea este: virsta mamei mele constituie un impediment sau nu?
Va multumesc mult pentru ajutor si intelegere.
Cu respect,
M.
daca nu doriti sa mergeti la avocat, desi ar fi bine, mergeti la registrul comertului.
din cate stiu eu infiintarea unei firme cu depunerea minima de capital te scoate cam la 1500 ron, suma este insa si in functie de cate activitati doresti sa desfasori in cadrul acesteia, pt. o singura cativitate suma este mai mica, daca in actul de constituire treci multe activitati ai nevoie de sume mai mari.

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 6920 AndreeaEnache AndreeaEnache Buna ziua, Am o nelamurire tinand cont ca am tot citit varii pareri Eu ca si economist , absolventa de studii superioare, avand si un curs de calificare pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma pot infiinta o firma de evidenta si consultanta in contabilitate eu fiind numai contabil? (vezi toată discuția)
Infiintare srl -cod caen 6920 mitroi_mih mitroi_mih Sunt interesat de documentele si conditiile necesare infiintarii unui SRL in domeniul contabilitatii . (vezi toată discuția)