avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce inseamna revizuire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce inseamna revizuire?

Am avut o hotarare definitiva si irevocabila la CAB , cel care a pierdut a facut o contestatie in anulare pe care am castigat-o tot eu si acum am aflat ca mai poate face o revizuire. Ma poate ajuta cineva ? ce inseamna revizuire si cum aflu daca s-a facut aceasta?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters155663 , utilizator 13:23, 10 Iulie 2010
daca este o cerere de repunere pe rol, inseamna ca acel dosar a fost suspendat
nu mai inteleg nimic... daca am avut un dosar pe care l-am castigat la Giurgiu , apoi la CAB cu 'definitiva si irevocabila,' apoi la CAB contestetie in anulare unde am castigat tot eu ....cine sau cum s-a suspendat dosarul de are dreptul sa deschida alt proces dar cu aceeasi problema? Nu trebuia sa primesc acasa hotararea ca apoi sa o ''fac'' irevocabila? Va rog frumos sa ma lamuriti ca nu mai ma descurc cu atatea dosare la toate instantele .
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea hotararii Liliana Tanase Liliana Tanase Am castigat un proces la tribunal. La curtea de apel am pierdut. La ce instanta trebuie sa adresez cererea de revizuire a hotararii definitive si irevocabile ... (vezi toată discuția)
Revizuire ipop ipop Buna, Hotararea IREVOCABILA poate fi revizuita? Care este limita de timp in care aceasta poate opera? (vezi toată discuția)
Intrebare divort contralaura contralaura Buna ziua, am o intrebare, in urma procesului de divort mi-am urmarit dosarul pe www.portal.just.ro, unde am inormatia de mai jos: Solutie: Admite ... (vezi toată discuția)