avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca o femeie a dat in copilul meu este normal ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca o femeie a dat in copilul meu este normal ca politia sa zica ca nu are ce sa-i faca daca e la prima abatere?

adica ce trebuie sa fac sa astept sa-l mai bata o data sau ce ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:34, 7 Iulie 2010
Cred ca trebuie sa relatati mai pe larg despre ce este vorba

In general,pentru ca intrebarea dvs este una generala,se pot intreprinde urmatoarele:
1.Se poate formula plangere penala impotriva respectivei persoane de catre parinti ,in numele minorului,pentru lovire si alte violente in termen de 2 lunide la cunoasterea faptuitorului ,daca faptele pot fi dovedite cu acte,martori,alte mijloace de proba,acceptate de lege si dupa emiterea unui certificat medico-legal.
1.Politia putea daca erau martori sa amendeze respectiva persoana contraventional conform Legii nr.61/1991

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viciu sau nu? ContSters47798 ContSters47798 1. consemnarea declaratiei unui martor de catre organul de urmarire penala (agentul de politie) fara precizarea la sfarsitul declaratiei ca aceasta a fost ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat eu si prietenii mei radusorin radusorin Buna seara.Eu si cativa prieteni,mai exact 5 in total suntem amenintati de niste Romi.In ultimul timp amenintarile sunt tot mai fregvente ba chiar pe unii ... (vezi toată discuția)
Probare acte lovire wiki38 wiki38 Pentru probare lovirii unei persoane sunt suficienti doar martori sau obligatoriu si un Certificat Medico-Legal care sa confirme acele leziuni reclamate, ... (vezi toată discuția)