avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Spuneti-mi si mie va rog.....se taie sau nu din somaj 15 %?La TV spune ca se taie....insa pe net nu am gasit nici o informatie de acest gen...
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 08:19, 7 Iulie 2010
LEGE Nr. 118 din 30 iunie 2010

ART. 5
De la data intrării în vigoare a prezentei legi, cuantumul indemnizaţiei de şomaj stabilit în condiţiile prevăzute de Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, cu modificările şi completările ulterioare, şi aflat în plată la data intrării în vigoare a prezentei legi sau care se stabileşte ori se repune în plată după suspendare, potrivit prevederilor legale, ulterior datei intrării în vigoare a prezentei legi, precum şi drepturile băneşti care se acordă lunar din bugetul asigurărilor pentru şomaj în funcţie de cuantumul indemnizaţiei de şomaj stabilite potrivit legii se diminuează cu 15%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare plata somaj 56800 56800 Daca in perioada de somaj ma angajez, mai este valabil articolul din legea somajului care spune ca pe perioada ramasa din plata ajutorului de somaj pot primi ... (vezi toată discuția)
diminuarea somajului cu 15% neliz neliz Drepturile banesti prevazute la art. 72 din 75 din Legea nr. 76/2002, se diminueaza cu 15%. Inainte cuantumul indemnizatiei pentru cei care se angajau din ... (vezi toată discuția)