avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale colectare fier
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

colectare fier

Am infiintat o societate cu domeniu principal de activitate 3811 coelctarea deseurilor nepericuloase . Până optin autorizatia de mediupentru punctul de lucru , cum pot sa cumpar fier vechi de la o persoana sau firma si sa vând mai departe la firmele mari de colectare (fara a-l mai depozita , ci pur si simplu incarcat pe auto si transportat la depozit autorizat al unei firme de reciclare ) . In care cod caen ma pot incadra sau cum sa procedez pentru a putea avea activitate de colectare in teren .

Alte discuții în legătură

Fondul pentru mediu jacquelline jacquelline In cazul vanzarii de fier vechi, cine plateste cei 3% la Fondul pentru Mediu? Daca vand fierul unei societati care are autorizatie de mediu doar pentru comert ... (vezi toată discuția)
Legislatie paleti si europaleti-cum ii achizitionez si cum ii vand? elena6ro elena6ro Buna ziua, Societatea noastra doreste sa achizitioneze de la persoane fizice si/sau juridice paleti si europaleti second hand si apoi sa ii vanda spre ... (vezi toată discuția)
Valorificare deseuri jacquelline jacquelline Societatea A, generator de deseuri, vinde deseuri metalice catre o societate B, care are autorizatie de mediu pentru activitatea de comert cu ridicata al ... (vezi toată discuția)