avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doua locuri de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doua locuri de munca

Daca vreau sa lucrez la doua firme cu contract de 4 ore fiecare cartea mea de munca unde va fi si cum se va opera in ea( una dintre firme fiind in alt oras )
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 07:19, 8 Iulie 2010
Carnetul de munca il veti depune la societatea lacare declarati functia de baza
Si programul de lucru sa fie declarat CIM 1 - 8-12, Cim 2 - 12-16.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot avea doua contracte de munca de 8 ore/zi fiecare trecute in cartea de munca? ContSters56609 ContSters56609 Sunt student la master, iar un profesor de-al meu mi-a propus sa lucrez la un proiect de cercetare timp de 1 an si opt luni cu carte de munca si contract de ... (vezi toată discuția)
Problema angajare Vioreld Vioreld Buna ziua. Am un salariat angajat la firma A cu 8 ore (functie de baza) si firma B cu 2 ore. De la 1 octombrie vreau ca la firma a sa aiba contract de 2 ore si ... (vezi toată discuția)
2 joburi ana_web2000 ana_web2000 buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)