avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... referitor la oug 50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

referitor la oug 50/2010

As vrea sa stiu ce comisioane mai raman conform oug 50/2010 si daca un credit are comision de administrare ,comision de transformare pentru prima solicitare,comision de transformare pentru urmatoarele solicitari acestea mai raman conform noi ordonante sau se mai diminuiaza.

Alte discuții în legătură

Oug 50/2010 DL.DAN DL.DAN Am un credit in valuta, cu dobanda variabila.Conform OUG 50/2010 in noul Act Aditional ce comisioane vor trebui sa apara?In contractul incheiat in 2008 am ... (vezi toată discuția)
Comision de risc la credit bancar alexauto1 alexauto1 Buna ziua ieri am fost la banca (BRD) unde am un credit de nevoi personale fara giranti si fara garantie imobiliara, sa vad despre ce este vorba cu actul ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 si introducerea unui nou comision neprevazut in contract T.O. T.O. OUG 50/2010 s-a vrut a avea intentii bune, dar pe unii debitori i-a faultat. Eu m-am pricopsit cu un comision nou pe care nu il aveam in contractul initial. ... (vezi toată discuția)