avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG 50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG 50/2010

Am un credit in valuta, cu dobanda variabila.Conform OUG 50/2010 in noul Act Aditional ce comisioane vor trebui sa apara?In contractul incheiat in 2008 am urmatoarele comisioane:
-comision rambursare anticip.
-comision acordare credit
-comision de administrare
-comision de transformare ptr prima solicitare
-II-II-II-II-II-II-PENTRU URMATOARELE SOLICITARI
-comision de urmarire riscuri=56euro lunar
Si spre stiinta mea ce inseamna -MARJA-?in ce capitol din contract il gasesc?Va multumesc!=D>
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:31, 30 August 2010
Dl. Dan nu inteleg la ce marja va referiti.... :D
@DL.DAN

interventie moderator

Va rog continuati discutia aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Si nu mai deschideti alt topic, cu privire la aceeasi tema.
Va invit sa lecturati Regulamentul de postare in forum, in speranta ca nu veti mai fi nonconformist...in sensul negativ al cuvantului (nu am mari sperante...dar cum speranta moare ultima, asta e...), deci:
www.avocatnet.ro/content/tag...

Va doresc o zi mai buna decat cea pe care mi-o faceti dvs., astazi.:)
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 50/2010 logodnica logodnica Buna ziua, In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)
Executare silita/debit neachitat-contract telefonie fixa pantera_85 pantera_85 Am primit o somatie pentru executare silita pentru un contract de telefonie fixa, de la o societate de rucuperare a creantelor , Va rog sa ma indrumati care ... (vezi toată discuția)
Restituire comisioane abuzive pentru un contract ipotecar inchis Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, [b] 1. As dori sa stiu daca am dreptul sa solicit bancii, copii cu absolut toate actele(contract de credit bancar ipotecar, actele aditionale, ... (vezi toată discuția)