avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As vrea sa-mi deschid o firma.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As vrea sa-mi deschid o firma.

Buna ziua!Am avut acum cativa ani un srl-u cu care nu am desfasurat activitate economica,din motive financiare.Au trecut mai mult de 3 ani decand nu am avut activitate economica!Pot redeschide firma,sau trebuie sa infintez o alta?Capitalul social al fostei firme se afla inca in BCR!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:02, 8 Iulie 2010
verificati daca mai exista intai si daca nu a fost radiata,completati declaratia de deschidere a activitatii;
daca a fost radiata ,pot scoate capitalul social de la banca asociatii care l-au depus
Se verifica firma la ORC sau Ministerul de Finante daca mai exista
Daca este inregistrata conform Legii nr. 31/1990, respectiv are CUI, puteti desfasura activitati pe acesta societate fara restrictii.
Bineinteles daca ati depus toate bilanturile si toate declaratiile fiscale si daca nu cumva a fost radiata din oficiu.
Puteti verifica pe site-ul ONRC.
Multumesc!
Capitalul social depus la BCR s-a consumat prin taxa de administrare a contului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent ccoco ccoco buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin ... (vezi toată discuția)
Am un srl ce nu a functionat niciodata erdogan erdogan in 2002 am deschis un srl, nu a functionat niciodata, intre 2003-30.09.2006 a fost suspendat.De atunci nu am mai depus nici un formular pe nicaieri,sperand ca ... (vezi toată discuția)