Daca am semnat contractul de vanzare cumparare pt un imobil (in calitate de cumparator) pe care era pusa o ipoteca(pt un credit de nevoi personale) si pana in acest moment, in care banca mea inca nu a virat banii in contul vanzatorului, acesta din urma nu mi-a transmis actele in original ale apartamentului se poate intampla ceva? Spune ca imi va da actele in momentul in care are confirmare ca s-au incasat banii pt vanzare.
Atata timp cat eu am un act de vanzare cumparare incheiat la banca in fata unui notar, un ordin de plata trasmis de la banca mea, exista riscuri?
Nu inteleg despre ce acte de proprietate in original vorbiti!? Actul dvs de transmitere a dreptului de proprietate este actul incheiat la notar, in baza caruia presupun ca ati facut deja intabularea.
Presupun ca a fost inscris in favoarea vanzatorului un privilegiu pentru diferenta pretului pe care o va incasa de la banca.
Acest privilegiu va fi ridicat la cererea dvs. in momentul in care vanzatorul primeste diferenta de pret si va da o declaratie autentificata la notar cum ca a primit pretul integral .