avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... curiozitati despre contracte de munca si evaziune ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

curiozitati despre contracte de munca si evaziune fiscala

buna ziua ma numesc simona si am lucrat 9 luni la un magazin mixt .de ieri mau dat afara fara un motiv bine intemeiat ,dar fara sa mi fi facut contract de munca si nici de colaborare .intrebarea mea este unde ma pot adresa pentru a putea reclama faptul ca nu mi a facut contract ,m au dat afara fara motiv si cui ma pot adresa pentru a arata ca firma nu declara majoritatea incasarilor ?va rog frumos sa ma indrumati catre autoritatile competente care se ocupa cu aceste probleme . va multumesc anticipat si sper sa pot rezolva aceste probleme:((
























Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:32, 8 Iulie 2010
Pentru nereguli savarsite in relatiile de munca puteti sesiza ITM-ul sau Inspectia Muncii .. referitor la activitatea financiara puteti sesiza ANAF, Garda Financiara sau Politia - Serviciul de Investigare a Fraudelor.
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamare angajator dragos_cerbu dragos_cerbu buna seara, Sunt barman,patronul nu-mi da voie sa imi verific inventarul!! e gestiunea mea,dar totusi daca o tura vrea sa ma scoata bine la inventar o face ... (vezi toată discuția)
Care sunt organele abilitate pentru efectuarea controalelor intr-o firma? andreiszabou andreiszabou As dorii sa stiu daca va rog , care sunt organizatiile de stat care efectueaza controale asupra unei firme. Pentru nerespectarea protectiei muncii , ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul angajator repulse repulse am si eu nevoie de cateva sfaturi, am lucrat la o firma pana acum cateva zile, am fost in preaviz mi-am trimis cererea de demisie totul ok, am avut contract de ... (vezi toată discuția)