avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Legislatie si conditii pentru organizare de evenimente ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Legislatie si conditii pentru organizare de evenimente sportive

Intentionez sa organizez curse de masini gen "demolition derby", cu public, bilete etc, Acestea sunt renumite in SUA dar, din cate stiu inca nu s-au organizeaza astfel de evenimente la noi in tara si nici macar in Europa de Est. M-ar interesa ce pasi trebuie sa urmez pentru a obtine toate aprobarile si daca este necesara infiintarea unei asociatii inainte sau pot fi organizator ca si persoana fizica.

Alte discuții în legătură

Infiintare societate comerciala pentru organizare evenimente Lupisor Lupisor Am un ONG, are 4 ani peste 200 de proiecte organizate. In statut am trecut ca una dintre actiunile prevazute este si infiintarea unei societati comerciale ... (vezi toată discuția)
Asociatie club sportiv/ong/srl ? ce sa aleg? dragos_mihai dragos_mihai Este un pic cam mult de scris,asa ca va rog sa ma iertati,dar ca sa intelegeti situatia ar fi bine sa cititi tot.Va multumesc anticipat. Acum cativa ani,o ... (vezi toată discuția)
Organizare petreceri adulti - swingeri rotaru81 rotaru81 Buna ziua. Doresc infiintarea unei firme pentru organizare evenimente adulti (swingeri). Petrecerile ar putea fi organizate in diferite locatii. Binenteles nu ... (vezi toată discuția)