avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Organizare petreceri adulti - swingeri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Organizare petreceri adulti - swingeri

Buna ziua. Doresc infiintarea unei firme pentru organizare evenimente adulti (swingeri). Petrecerile ar putea fi organizate in diferite locatii. Binenteles nu intra in discutie nici un fel de act de prostitutie in cadrul evenimentului. Vor fi acceptate doar cupluri. Intrebarea ar fi daca este legala organizarea acestui tip de evenimente in Romania. Sub ce forma legala se poate elibera bilet in urma achitarii taxei de inscriere la acest eveniment? Daca nimeni nu e constrans in vreun fel si totul se intampla de comun accord ma gandesc ca nu ar trebui sa fie probleme dar totusi as dori o parere de specialitate. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Meldan , utilizator 19:48, 17 Mai 2020
Exista evenimente de acest gen organizate și în România,se poate incerca o asociație non-profit cu un obiect de activitate mai elastic sau daca aveti o carciuma/bar/-orice locație ar trebui un srl pt funcționarea activității respective.
Stiu ca exista. Poate nu m-am exprimat explicit. Ma gandeam la infiintarea unui SRL care va avea obiectul activitatii organizarea de astfel de evenimente. Locatie de genul de mai sus nu detin. Evenimentele vor fi organizate in spatii inchiriate gen: cabana, vila, club, etc. De exemplu saptamana aceasta in Bucuresti, sapt viitoare in Cluj, etc. Legalitatea organizarii in astfel de locatii ma intereseaza. Va multumesc pentru interesul acordat
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2020
rotaru81, utilizator
As fi interesat si eu de răspuns cum se poate sa fie legală activitatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie club sportiv/ong/srl ? ce sa aleg? dragos_mihai dragos_mihai Este un pic cam mult de scris,asa ca va rog sa ma iertati,dar ca sa intelegeti situatia ar fi bine sa cititi tot.Va multumesc anticipat. Acum cativa ani,o ... (vezi toată discuția)
Acte necesare mirella81 mirella81 Buna seara am un spațiu utilat pt petreceri destinate copiilor.Ce acte sunt necesare pt a-l autoriza ca organizator de evenimente pt copii?Spațiul are peste ... (vezi toată discuția)
Organizare petreceri copii loreen06 loreen06 Buna ziua,am un SRL la care doresc sa adaug cod Caen-9329-alte activitati recreative... pentru a putea organiza petreceri pentru copii.intrebarile mele ar f ... (vezi toată discuția)