avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare

Buna seara am un spațiu utilat pt petreceri destinate copiilor.Ce acte sunt necesare pt a-l autoriza ca organizator de evenimente pt copii?Spațiul are peste 200 m pătrați (capacitate maximă 30 copii)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Infiintati un SRL avand acest obiect de activitate.
Actele si dosarul pentru autorizarea ca SRL avand acest obiect de activitate se depun la Registrul Comertului, apoi vi se elibereaza Certificatul de Inregistrare, avand ca obiect de activitate organizarea de evenimente.
Ar fi indicat sa apelati la un avocat pentru intocmirea actelor, cu atat mai mult cu cat, in situatia actuala, programul cu publicul este limitat, lucrandu-se exclusiv on-line, prin semnatura electronica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inffintare spatiu petreceri copii angela23 angela23 Buna ziua, As dori sa stiu ce acte si autorizatii sunt necesare pentru infiintarea unui spatiu pentru petrecerile de copii. Se poate organiza ca si obiect ... (vezi toată discuția)
Strangere de fonduri de catre un srl pentru sustinerea propriei activitati culturale si artistice ContSters83923 ContSters83923 Buna ziua, solicit respectuos o opinie financiar- contabila in urmatoarea situatie: un SRL cu obiect de activitate cafe- bar (cod caen baruri si alte ... (vezi toată discuția)
Vanzare imbracaminte anglia Sorina_bi Sorina_bi Am un srl care are ca obiect de activitate comert cu amanuntul al florilor...,pe care va trebui sa il inlocuiesc cu comert cu amanuntul al imbracamintei,am ... (vezi toată discuția)