avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare imbracaminte Anglia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare imbracaminte Anglia

Am un srl care are ca obiect de activitate comert cu amanuntul al florilor...,pe care va trebui sa il inlocuiesc cu comert cu amanuntul al imbracamintei,am inchiriat un spatiu intr-un centru comercial unde sunt mai multe standuri si vreau sa imi deschid un magazin cu haine pt copii care le voi achizitiona on-line de la diferite firme din anglia dar care la noi in tara nu sunt prezente.Mentionez ca firmele respective emit si facturi si imi expediaza marfa prin curierat.
Ma intereseaza cum e cel mai simplu sa le vand fara a avea probleme si ce cod caen ar trebui sa am 4771 sau 4782?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sorina_bi , utilizator 11:33, 8 Ianuarie 2013
Daca aveti si incaltaminte evident 4782. Dar daca faceti modificarea relativ la codurile CAEN de ce nu treceti mai multe , astfel incat sa evitati bataia de cap relativ la noi oportunitati de afaceri?
Va multumesc!Am fost ieri la R.Comertului si am intrebat daca trebuie sa schimb oiectul pp avand in vedere ca eu aveam si 4782 obiect secundar si mi-a zis ca daca tot o activez sa trec 4782 principal ca ei oricum ma taxeaza si asa am dat eu ieri 729 lei sa activez firma,sa schimb obiectul de activitate si sa declar punctul de lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare produse finite - caen potrivit...? romila celina romila celina Incurajata de raspunsurile pe care le-am primit pana acum,revin cu cateva intrebari depre I.i. .Ca obiect principal de activitate am ales1413 ( cod CAEN) ... (vezi toată discuția)
Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare imbracaminte elena.panaite elena.panaite Buna ziua. Am PFA si am caen 7487- alte activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor. Pot in baza acestui cod sa desfasor comert cu amanuntul ... (vezi toată discuția)