avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN vanzare imbracaminte
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN vanzare imbracaminte

Buna ziua. Am PFA si am caen 7487- alte activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor. Pot in baza acestui cod sa desfasor comert cu amanuntul imbracamintei in standuri sau trebuie sa mai adaug un caen? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:19, 27 Octombrie 2011
Trebuie sa suplimentati cu

4782 Comert cu amanuntul al textilelor, imbracamintei si incaltamintei efectuat prin standuri, chioscuri si piete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen magazin sh elaorlea elaorlea Am o Intreprindere Individuala cu cod CAEN 4779 Comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine si am un magazin second hand. As vrea sa merg ... (vezi toată discuția)
Cod caen ? utc utc Vreau sa desfasor activitate de comert, respectiv prin piete, targuri si oboare cu produse de morarit, adica vanzare de malai, tarate, hrana ptr. animale. La ... (vezi toată discuția)
Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)