avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inffintare spatiu petreceri copii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inffintare spatiu petreceri copii

Buna ziua,

As dori sa stiu ce acte si autorizatii sunt necesare pentru infiintarea unui spatiu pentru petrecerile de copii. Se poate organiza ca si obiect de activitate al unui SRL ( ca si obiect de activitate secundar )?

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 16:25, 23 Septembrie 2009
puteti infiinta un SRL avand ca obiect de activitate "activitati recreative pentru copii" .
acte necesare la infiinatrea societatii : aveti nevoie de actul de proprietate al spatiului unde veti desfasura aceasta activitate( contract de inchiriere/comodat ) , daca sediul firmei se afla intr-un bloc va trebuie acordul vecinilor directi si al asociatiei de proprietari , specimen de semnatura pt administrator, act constitutiv, capital social - minim 200 ron , la CEC, carte de identitate .
cam astea ar fii in principiu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma sucala sucala cum si ce documente sunt necesare pentru infiintare firma srl?:) (vezi toată discuția)
Infiintare anticariat Chirila Corina Chirila Corina Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce acte imi trebuie pentru infiintarea unui anticariat de sine statator. Dar daca anticariatul ar fi un raion al unui mic ... (vezi toată discuția)
Internet cafe alinasavin alinasavin Sunt conditii speciale ce trebuiesc indeplinite la deschiderea unui internet cafe? Ce autorizatii ar fi necesare? (vezi toată discuția)