avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune?

In 2002 in prezenta a 2 martori am imprumutat vol. I (din 4 vol.) a Enciclopediei Romaniei si familia respectiva nu mai recunoste acest fapt, deci azi, 8 iulie, sustin ca nu au primt niciodata acest volum, desi , fiind prof. de istorie au uzat de continutul acestei lucrari pt. diverse articole, comunicari. De aceea ,nu vor sa-mi mai inapoieze volumul. Voi face plangere la politie, insa nu cred ca voi rezolva mare lucru. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 02:07, 9 Iulie 2010
Daca mai cunoaste cineva acest lucru, pot fi martori intr-o eventuala plangere pentru infractiunea de abuz de incredere .
Daca cunoasteti si puteti dovedi imprejurarea ca a folosit pasaje din acel volum in diverse comunicari, articole etc. - reprezinta proba, iar celelalte vol. pe care le aveti in casa cu exceptia primului, este in avantajul dvs.
Dar din anul 2002, pana acum ati mai cerut restituirea acelui volum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bunuri annaysse annaysse Am avut incredere intr-o prietena buna....si ....am rugat-o sa-mi tina aurul la ea...pentru ca fratele meu a crescut si venea cu diverse persoane in casa ...si ... (vezi toată discuția)
Se va implica politia sau nu? eduardlucian eduardlucian Buna tuturor! Daca am imprumutat un lucru (o trusa de scule) unei persoane cu promisiunea ca imi va fi inapoiata intr-un anumit termen, acest termen ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut maria.dinca maria.dinca am imprumutat acum un an si jumatate 1500 de euro unei persoane care m-a ajutat intr-o imprejurare si fata de care ma simteam obligata. de atunci ma tot duce ... (vezi toată discuția)