avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA prestari servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

prestari servicii intracomunitare

Prestarile de servicii efectuate de Google AdWords (servicii de publicitate) se declara in 390?Parerile sunt impartite!!!!!!!!declaratia 092 se depune??????? si perioada fiscala de la trimestru se trece la luna?????? Multumesc anticipat!!#-o#-o:((
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 19:37, 11 Iulie 2010
depinde unde are sediul de la care sunt prestate serviciile.
daca este intr-o tara din UE se declara in 390, daca nu, nu se declara in 390, nefiind un serviciu intracomunitar.

perioada fiscala nu se schimba indiferent de situatiile de mai sus.
Sediul este in Irlanda, am verificat codul de TVA si este valid, se trece in 390 dar problema este daca perioada fiscala ramane trimestriala sau se trece la Lunar. As dori daca ma puteti ajuta cu legislatia respectiva....Va multumesc anticipat!
art. 156^1 cod fiscal
(6^1) Prin excepţie de la prevederile alin. (2)—(6), pentru persoana impozabilă care utilizează trimestrul calendaristic ca perioadă fiscală şi care efectuează o achiziţie intracomunitară de bunuri taxabilă în România, perioada fiscală devine luna calendaristică începând cu....
[.....]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva achizitie intracomunitara servicii ContSters108649 ContSters108649 Buna ziua, Va rog mult, ma poate ajuta cineva in rezolvarea urmatoarei probleme? O intreprindere individuala cu obiect de activitate hoteliera (tine ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitar kerekesmargo kerekesmargo ca achizitia intracomunitar de servicii se schimba perioada fiscala de la trimestru la luna (vezi toată discuția)
Se depune declaratia 010 dupa efectuarea importului tena tena Buna ziua, Am facut un import in luna iunie ( firma platitoare de tva, declaratii trimestriale). Se depune declaratia 010 sau 092? De la finante mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)