avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... drepturi cu privire la urmasii persoanelor decedate in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

drepturi cu privire la urmasii persoanelor decedate in inchisorile comuniste

nu cunosc legea/anul prin care urmasii pesoanelor decedate in inchisorile comuniste ?! vor intra daca vor intra in anumite drepturi.ms frumos ptr ajutor
Buna,
Este vorba de Legea nr. 221/2009 modificata acum prin Oug 62/2010 (ordonanta care limiteaza din pacate cuantumul despagubirilor pentru aceste persoane, respectiv urmasii lor.
Legea 221/2009 dar M F sustine ca art. 5 din lege e neconstitutional in actiunea care am facut-o eu.
S-a mai dat o ordonanta care limiteaza despagubirile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 221 modificata - constitutionalitate Elena Anghelescu Elena Anghelescu S-a pronuntat cumva Curtea Constitutionala cu privire la ordonanta de modificare a legii 221? (OUG 62/2010 - cea prin care se limiteaza cuantumul ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 221/2009. valoarea maxima a despagubirilor care se pot solicita. Dan STANESCU-BELLU Dan STANESCU-BELLU Care este ultima reglementare legala privind valoarea maxima a despagubirilor care se pot solicita in conformitate cu L. nr. 221/2009 avand in vedere ca fata ... (vezi toată discuția)
Acordarea despagubirilor ContSters79066 ContSters79066 Revin cu o întrebare pe care am mai pus-o în anul 2010 referitoare la acordarea desbăgubirilor în cuantum de 5.000 de euro, despăgubiri acordate în baza ... (vezi toată discuția)