avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa impozit cladiri si terenuri CEC
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa impozit cladiri si terenuri CEC

Buna ziua.

Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare cu privire la taxele platite catre CEC pentru cladiri si terenuri.

In anul 2008, primesc o instiintare si o somatie ca trebuie sa platesc impozitul ( platit dar nu mai gaseam chitantele) la cladire si terenuri de 1200 ron. Il platesc.
Dupa un timp vine somatie ca nu am platit si ca treb sa platesc din nou. IN urma constatarilor mi se spune ca o casiera de la CEC a pus banii de cladiri in contul de Amenzi si va trebui sa ma duc sa fac transfer de conturi . ETC... Pana in 2010( cu intreruperi ca o am pe mama foarte bolnava) a trebuit sa fac drumuri catre PRimarie, Administratie, Contabilitate taxe, insa toate fara rezolvare( cu petitii, depunere dosar).
Casiera de la CEC care a gresit m-a purtat pe drumuri degeaba, cand intr un final ajunsa printr o intamplare la Directoarea CEC am "reusit" sa o determin sa o trimtia pe colega DUmneaei sa rezolve . A virat banii 575 ron contul bun, insa penalitatile si dobanzile aferente nu! In cele din urma constransa de imprejurari a facut o chitanta pe numele titularului ( tatal meu) dar cu bara / s-a pus si dumneai pe chitanta cum ca a platit 295 ron : dobanzi si penalitati.
Intrebarea este: E Valabila chitanta? cata vreme titularul contractului este tatal meu , la deponent eu am semnat , insa femeia aceasta s-a trecut cu bara langa numele tatalui. Intr-adevar a platit banii, dar ma astept sa fie iar nereguli de incasare??

Unde pot face sesizare scrisa de purtare pe drumuri si incompetenta in serviciu? Pana acum nu s a luat nicio masura de mustrare verbala sau de vreun fel..
Astept un raspuns din partea D-voastra.
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cont impozite si taxe locale primarie miha0980 miha0980 Buna ziua! As avea si eu o rugaminte la specialistii de pe forum. Am platit la Impozite si taxe locale - sumele aferente pentru cladire, teren si auto. ... (vezi toată discuția)
Stire proaspata despre cec-urile cu valoare de 5.000 lei cu dobanda si castiguri POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Am citit astazi o stire si mi-am amintit ca in urma cu 1-2 ani au existat discutii pe forum Avocatnet.ro la care am participat si eu cu ceea ce cunosteam la ... (vezi toată discuția)
Cec-urile de 5000 de lei! gygy78 gygy78 buna seara! legat de cec-ul de 5000 de lei,din 1978 incazul meu,de poate recupera ceva?! multumesc! (vezi toată discuția)