avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cont impozite si taxe locale primarie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cont impozite si taxe locale primarie

Buna ziua!

As avea si eu o rugaminte la specialistii de pe forum.

Am platit la Impozite si taxe locale - sumele aferente pentru cladire, teren si auto. In una dintre chitante( cea pentru terenuri) platita la CEC d-na casiera a incasat banii si i-a bagat intr-un cont care nu are nici o legatura cu terenul.
MI-a venit acasa somatie si titlu executoriu cum ca trebuie sa platesc aceasta suma din nou.
Am prezentat la primarie chitanta cu plata si mi-au confirmat greseala casierei de la CEC. In urma discutiei cu casiera si diriginta ei( sefa) mi-au oprit chitanta in original acolo, mai precis au facut-o uitata.
TOtul se termina repede daca se facea un simplu treansfer de conturi , dar dumnealor mi-au luat originalul si eu nu am cu ce demonstra decat la arhiva primariei mai am o copie de chitanta.
Va rog sa mi spuneti daca este posibil sa scot copia de la arhiva primariei caci am bonul de registru si sa ma duc in audienta.
As dori sa rezolve problema acea persoana care a gresit si nu sa ma plimb eu pe drumuri.
Cu multumiri

pretindeti persoanei care a gresit sa o remedieze problema si daca nu, adresati-va unui avocat pentru a va ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de autorizatie byta byta buna am si eu o problema...soacra mea nu are casa intabulata..cand s-a dus la primarie sa faca demersul..a constata ca dom. arhitect si mai un domn i-a cerut o ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a face mihaigaby mihaigaby Am cumparat un teren cu act de mina. L-am dat in judecata pe proprietar ca nu mi-a dat terenul si sentinta a fost sa se revina la forma initiala ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Taxa impozit cladiri si terenuri cec miha0980 miha0980 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare cu privire la taxele platite catre CEC pentru cladiri si terenuri. In anul 2008, primesc o ... (vezi toată discuția)